Aquesta és la Caldetina, després de passar per les vetes de SPAM Fundació Daina, que l’han cuidat dues setmanes. La nostra admiració i agraïment per aquestes extraordinàries veterinàries i ajudants que, malgrat la delicada situació que estan patint amb una dràstica reducció de personal quan la feina ni molt menys es redueix.

Doncs de la Caldetina, d’una colònia de Torrevella, de Caldes d’Estract ens va avisar la seva cuidadora que tenia una ferida molt lletja a la pota. La varen portar-la a la clínica. Tenia un dolor terrible i se li va haver d’amputar la pota malalta. S’ha anat recuperant molt bé però calia que estigués hospitalitzada per controlar-la degudament. Ara, ja està a la seva colònia i la cuidadora la té amb ella com es pot veure.

En tot moment hem estat informats de la seva evolució i l’hem anat a veure. És molt joveneta, carinyosa i ha respòs molt bé. No podrem agrair prou el que s’ha fet per aquesta gateta. Molt més que la feina veterinària normal, ha estat l’atenció, la tendresa amb ella, la dedicació. El mateix que fan amb tot els animals que passen per les seves mans. GRÀCIES, ESTIMADES I MOLT D’ÀNIM.

Deja una respuesta