La Nit ha volat cap el Paradís dels Animals. L’han rebut en primer lloc els seus germans Nano i Nina, amb ells va conviure molt de temps, i els altres companys de casa, que, com diu la Nit, “allò era Animalandia, i si no mireu, Fadrí, Flor (llegia el diari), Pruna, Vito, Negreta, Titu, el gos que corria moltíssim i anava de vacances, la tortuga Tortu, l’Espidi, tan divertit, els ocells Elvis i Felix, feliços i sense por de nosaltres, no els hi fèien res, eren de casa”.  Ha estat rebuda per tots els demés, la Lara, que va pujar fa poc, quasi bé de la mateixa edat, i també vivia en un jardí preciós. A la Lara li faltava poc pels 20 anys i tu Nit ja els havies fet. I molts altres van venir al teu costat, de Caldes i d’arreu.

La Nit us diu, “Rosa, Joan, aquí s’està molt bé, em fa molta pena haver-vos deixat però sempre ens portarem al cor. Recordeu-me, sí, però no patiu.

Mireu, estic menjant nata. Què bona¡¡¡

En aquest Paradís juguem i saltem d’un núvol a l’altre i és tan divertit. És un lloc on ningú és vell i el menjar boníssim. No hi ha privilegis, solament una mica per els que varen pujar essent molt petits. Hi ha gates que sempre fan de mare i ens vigilen per tal que no fen animalades. Una paraula curiosa, oi. I carai¡¡¡ a banda de gossos i ocells, hi ha animals que no havia vist mai, per exemple ovelles, cavalls. Són enormes i veig que gats i gossos pugen a sobre. Hi ha un ocell molt gran, l’àguila, i em diuen que de tant agafa un de nosaltres, se l’emporta a fer un tomb i arriben molt lluny. A veure quan em toca a mi. Us envio un miol molt amorós amb l’estima que us he tingut sempre i us continuaré tenint. Endavant, estimats heu estat el millor de la meva estada a la Terra. Gràcies, no patiu per mi.” La vostra NIT.

Esta entrada tiene un comentario

  1. Rosa Pòrtulas i Salvà

    Gràcies Carmen per haver fet el comentari de tots els nostres habitants de casa, sempre hem tingut companyia i ha sigut una forma de que els nostres fills els agradessin els animalons i ensenyar-los a respectar
    Ara amb l’adéu a la Nit hem tancat el cercle , els hem estimat molt a tots, però nosaltres en aquests moments estem poc a casa, tenim l’agenda ocupada, entre metges, veure néts i altres coses, per tant ells es quedarien masses hores sols a casa i ells també necessiten companyia , la volen

Deja una respuesta