Peludet acaba d’arribar al Paradís dels Animals. Ufff diu que ni s’imaginava que aquest lloc fos així. Diu que aquí abaix corria d’un lloc a l’altre i sortia a saludar i refregar-se contra tots els que passaven per la “seva” finca, vale, compartida amb la coixeta però quina finca. No calia fer exercici per mantenir-se en forma, era suficient amb anar d’un lloc a l’altre. Aquí dalt però, encara no ho ha fet perquè és un recent arribat però li han dit que podrà saltar d’un núvol a l’altre i això serà divertit.

També diu que no sabia que havia tants gats, ha trobat la seva mare i germanets. En arribar, ho fan amb tots, hi ha un menjar especial i ell tenia molta gana perquè darrerament menjava molt poc. I estava preocupat perquè era presumit i el pel ho tenia malament, però ara llueix, s’ho mira i diu estic tan guapo com sempre. I tampoc s’enfada perquè li deien Peludeta. però ens fa saber que era nen, o sigui Peludet.

Envia un missatge a la Gemma i el seu company que han estat amb ell fins el final. A la Natàlia i tota la família per deixar que tant ell com la coixeta visquessin com reis. A en Joaquim que passava cada dia, a les Carmens, la Mar,  la Isabel, la Rosa i en Joan. Ara s’ha tornat molt educat i demana perdó per no esmentar totes les persones que els venien a veure. A la coixeta també li diu que ara no mengi doble i no sigui golafre. No es queda del tot sola perquè hi ha aquell parell, que semblen aristòcrates, que venen a menjar.

Us envio una abraçada i molts miaus per a tots.

Peludet , amb vosaltres sempre, cuideu dels altres miaus i de tots els animals.

Deja una respuesta