El João té tres gats. Millor dit; dues gates i un gat; la Lena, que és la gata gran, la Mia, que es la gata petita, i el Mixu que es el gat de la casa. Tots tres són com germans. Juguen, mengen i es barallen com passa a totes les famílies. Al vespre dormen tots tres junts a un quarto… perdó; al seu quarto. Cadascun hi té un cau però com que són una mica rebels i els agrada portar la contrària, acaben dormint on els ve més de gust; un dorm a la cadira, l’altre al damunt de l’estanteria dels llibres, a la secció de cuina per, de pas, aprendre’n una mica; i el tercer, que no sempre és el mateix gat, dorm dins d’una caixa d’eines buida que l’amo guarda sota la taula. Menys mal que no ronquen, al menys massa fort.
Bé el cas és que al matí, quan en João es lleva, els prepara l’esmorzar. A ells els agrada molt. És com tenir servei d’habitacions. Després els obre la porta, i tots tres surten disparats cap a la cuina que és on es troben els tres plats. Ordenadament esmorzen i en acabat, a jugar al terrat. Al menys a l’estiu que no fa fred.

La Lena, la Mia i el Mixu, respectivament. Tots tres a l’hora d’esmorzar.

Esta entrada tiene 3 comentarios

 1. Carmen

  Suposo que prèviament han mirat la carta del menú i han escollit cadascú. Han deixat propina? João segur que ets un bon cuiner només cal veure com estan deixant els plats.

 2. JOAO

  No sé pas si van deixar propina. Sempre que mengen, ho fan tant ràpid que no hi ha forma d’enxampar-los després.
  Resulta que una vegada sopats, sempre els tanquem al seu quarto, i com que ho saben, una vegada han sopat desapareixen en un segon !!!

 3. Carmen

  Això ens ensenya com són de llestos

Deja una respuesta