CALDES
PELS ANIMALS

caldes

pels ANIMALS

Associació pel control, gestió i protecció de les colònies de gats de Caldes d’Estrac

SABER-NE MÉS

estem treballant
en aquest web.
perdoneu les molèsties.

QUI SOM ?

Caldes pels animals es una associació sense ànim de lucre legalment constituïda a finals de 2016, el seu NIF és G66963919. La nostra feina s’adreça al control i cura de les colònies de gats lliures del poble. No tenim refugi on portar gats, Les colònies estan formades per gats lliures, adults o joves que s’ajunten en un lloc fa temps, potser un descampat, una part de bosc o similar. També el formen el petits que neixen. En aquestes colònies no es poder deixar d’altres gats perquè són rebutjats pels que ja hi són, i ocasiona baralles i sorolls.

Els gats lliures o de carrer en una gran majoria provenen de gats abandonats, sense esterilitzar que s’han anat reproduint, també pot ser alguns que s’han perdut o de cadellades de gates que no s’han pogut esterilitzat o que els propietaris no ho han fet.

Com totes les associacions i entitats animalistes, apliquem la pràctica CER Captura Esterilització Retorn. És el millor per tal d’evitar la superpoblació i els problemes de convivència amb el veïnatge. Sabem que hi ha amants dels animals i també detractors però hem de lluitar per tal d’evitar accions incíviques que els facin mal. Catalunya disposa d’una llei de protecció d’animals i aquestes accions estan penades. En tot cas, pensem que és el coneixement, l’educació, el civisme el més important per tal d’evitar accions indesitjables. Cal reconèixer i acceptar que els gats de carrer són una altra classe de veïns habitants dels nostre poble.

Entitats Amigues

Entitats, empreses i organitzacions.

Més coses..

Si estimes els animals, si t'estimes els gats, i vols ajudar-nos una mica, pots fer una pila de coses.
Clica en qualsevol de les modalitats que tens aquí i t'explicarem què pots fer. 

Llegir més sobre això.

A CALDES PELS ANIMALS

FEM ACTIVITATS

Fem paradetes, trobades, xerrades, una exposició a l'any i, el més important, busquem famílies
per acollir els gatets.

Més coses.

Escriu-nos

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.